Verzending en retourneren

Leveringstijd
Wij streven ernaar om uw bestelling zo spoedig mogelijk af te leveren. Wanneer u heeft gekozen voor betaling via bankoverschrijving zal de bestelling (mits voorradig) maximaal één werkdag nadat de betaling is ontvangen worden verzonden.

Indien wij de artikelen niet op voorraad hebben, maar onze leveranciers wel, dan kunt u op een leveringstijd van ongeveer 1 week na ontvangst van betaling rekenen. Wanneer wij verwachten dat de leveringstijd langer zal zijn, dan wordt u hiervan op de hoogte gesteld.

Verzending
Om de verzendkosten tot een minimum te beperken, worden orders tot een maximum waarde van €50,00, indien mogelijk per briefpost verzonden. Orders met een hogere waarde en/of een hoger gewicht, worden per pakketpost verzonden. Standaard bieden wij alle verzendingen aan bij PostNL.

Levering van de bestelling
Pakketten worden door PostNL altijd twee keer aangeboden op het opgegeven adres. Wanneer dit niet lukt, dan zal de bezorger een kennisgeving bij u achterlaten. Met behulp van de instructies op deze kennisgeving kunt u de bestelling dan alsnog in uw bezit krijgen.

Transportschade
Neem nooit een beschadigd pakket aan. Doet u dit wel en het artikel blijkt beschadigd te zijn, dan dient u bij bezorging door PostNL binnen 24 uur op het postkantoor proces-verbaal te laten opmaken.

Verkeerd artikel ontvangen?
U kunt dit natuurlijk aan ons retourneren. Wij verzoeken u hiervoor per email (shop@ledopjeenergieverbruik.nl) contact met ons op te nemen. Uiteraard zullen wij ervoor zorgen dat u zo snel mogelijk het juiste artikel ontvangt.

Verkeerd artikel besteld?
Mits compleet, ongebruikt, onbeschadigd en in de originele verpakking kunt u dit gefrankeerd aan ons retourneren. Wij verzoeken u een kopie van de aankoopfactuur, met vermelding van uw bank- of girorekeningnummer, bij te sluiten. Wij zullen het aankoopbedrag van de goederen dan aan u restitueren.

Bestsellers
Aanmelden voor nieuwsbrief