Over ons

LED op je energieverbruik B.V. is een jong en innovatief bedrijf welke zich specialiseert op het gebied van LED verlichting en energie zuinig advies.

LED op je energieverbruik .nl is dé webwinkel voor alle LED verlichting voor particulieren en bedrijven. Tevens fungeren wij als groothandel voor elektrotechnische installatie bedrijven. Voor installatie van LED verlichting (in het bijzonder LED TL buizen) werken wij samen met diverse gerenomeerde installatie bedrijven waardoor we altijd snelle en vakkundige installatie kunnen garanderen.

Onze producten zijn grootendeels retrofit (direct te vervangen in uw conventionele fittingen en armaturen). De meest gebruikte LED TL buizen (T8) leveren wij met het keurmerk van de Duitse keuringsinstantie TUV en standaard 5 jaar garantie. Hierdoor is uw terugverdientijd (gemiddeld tussen 1 en 2 jaar) gegarandeerd.

Alle producten die we leveren voldoen aan de Europese regelgevingen als ook de beperking van het gebruik van bepaalde gevaarlijke stoffen, waardoor we kunnen garanderen dat de producten op milieuvriendelijke manier geproduceerd worden.

Bestsellers
Aanmelden voor nieuwsbrief